Question

Docusign flow


Badge

Hi All, 
I'm trying to create a DocuSign sign flow with template, while sending an envelope from the flow it is giving me below error:

It appears that the error occurred in the 'Send_envelope' operation. The error message suggests that a template ID cannot be used for an envelope operation. To fix this error, you should check the 'Create_envelope_using_template' operation and ensure that the correct parameter is being used as the 'templateId'.

Can someone please help me? 

Also, if using envelope template do I have to add documents and recipient in the flow? 


2 replies

Userlevel 4
Badge +11

Hello @Aliska ,

 

Welcome to the Docusign Community and thank you for posting your concerns!

 

I’m sorry to hear that you are getting an error, I understand you are trying to create a flow using a template.

 

Would this be in PowerAutomate?

 

Can you provide a screen shot of the error and how you are setting it up before you get the error?

 

Let us know if you need further assistance with this.

 

Best regards,

Nathaly | Docusign Community Moderator
"Select as Best" below if you find the answer a valid solution to your issue!

Userlevel 4
Badge +11

Hello @Aliska ,


Are you able to provide the information that I previously requested? If so, please do so in a reply to this question so that I am able to further assist you with your issue.


Best regards,

Nathaly | Docusign Community Moderator
"Select as Best" below if you find the answer a valid solution to your issue!

Reply